Förberedelser inför julen – kör igång julmusiken

Det går inte att undslippa det faktum att julen snart är här. Men det är dock en mysig högtid med mycket fest och musik även om förberedelserna kan bli lite hektiska. Du ska till exempel hinna handla julklappar och slå in dem. Sedan är det också exempelvis bakning du måste hinna med och all julmat. Hur ska du orka?

Julklappar och dylikt

Nu har vi turen att kunna köpa nästan vad som helst på nätet så julklapparna är inte längre svåra att ta hand om. Du kan bara sätta dig ner vid datorn med en kopp kaffe och bläddra runt, gärna medans du lyssnar på lite julmusik. Sedan är det bara att beställa hem, slå in dem och lägga under granen.

En sak har vi dock glömt; omslagspapper, snören och etiketter. Inga problem, sök online helt enkelt för en bra sajt där du hittar allt det. Inslagningen är dessutom minst lika viktig som själva presenten. Den där sajten fixar det galant.

Julmusik

Om du spelar något instrument själv så hoppas vi att du kan några jullåtar. Annars behöver du bara ge dig ut på nätet igen och ladda ner lite noter. Vi är säkra på att det blir uppskattat av din familj och dina vänner!