Guns N Roses och deras karriär

Att lyssna på musik har många hälsofördelar och ett av världens mest kända band är Guns N Roses. De är ett hårdrocksband från Los Angeles, med Axl Rose som sångare. De har gett ut sex studioalbum som sammanlagt sålt i fler än 100 miljoner exemplar. Nästa år ska de även spela på Sweden Rock, en mycket populär hårdrocksfestival som hålls i Norje i juni.

Populära inom olika branscher

Guns N Roses är förstås allra populärast inom musikbranschen, men faktum är att de också fått ett casinospel uppkallat efter sig. Spelet, som är utvecklat av NetEnt, baseras på bandet och du kan även höra deras låtar i bakgrunden. Du kan testa detta här om du tycker att det verkar intressant. Spelet släpptes 2016 och innehåller låtar så som Paradise City och Welcome to the jungle.

En fantastisk karriär

Guns N Roses är, efter över 30 år, fortfarande är aktiva inom musiken och de har haft en lysande karriär genom åren. De är till exempel invalda i Rock and Roll Hall of Fame, vilket är mycket prestigefyllt. Debutalbumet hette Appetite for Destruction och gavs ut redan 1987. Gitarristen Slash räknas som en av världens bästa gitarrister genom tiderna, medan sångaren Axl Rose kallas en av världens bästa sångare.